Lær deg å lage eggerøre som en proff! Perfekt tilbehør til 17. mai-frokosten 🇳🇴
Egg er pakket med næringsstoffer! Her får du ALT du trenger, utenom C-vitamin. Ta deg et glass appelsinjuice til egget, så har du fått i deg C-vitamin også ;)
6 egg, romtempererte
6 ss fløte
2 ss meierismør, usaltet eller vanlig
1 ss gressløk, finhakket
1 ss solsikke/rapsolje
Salt og pepper
Helst en stekepanne eller kasserolle med teflonbelegg
Sjekk ut denne digge hummus-oppskriften, det er også godt på frokost- eller lunsjbordet.
Varm stekepannen på halvparten av full effekt på platen.
Knekk eggene i en bolle eller skål.
Pisk eggene med fløten og ha i litt salt og pepper.
Ha olje i pannen og la den bli varm.
Ha eggeblandingen i den varme pannen.
Rør hele tiden i bunnen med en sleiv eller slikkepott (husk å bruke tre eller plast dersom du har panne med teflonbelegg!).
Når blandingen begynner å henge sammen og det er lite flytende igjen, tar du stekepannen av platen og rører inn smøret.
Hell over i egnet skål og dryss over gressløk.
Eggerøren skal være kremet og løs i konsistensen, kokingen fortsetter etter at eggerøren er tatt av platen, så ikke vær redd for å ta den for tidlig. Øvelse gjør mester.