Campus Bø Studentboliger

Fra 5100 kr

Bygget på Gullbring i Bø huser 282 flotte, nye studentboliger med herlige fellesrom og fantastisk beliggenhet tett på campus.

Spørsmål om studentbolig?

Send oss en melding eller sjekk bolig-FAQen vår.

Trivselsvert for beboere

Du finner kontaktinformasjon til trivselsverten din på Min Side.

Om bygget:

Campus Bø Studentboliger er oppført som et massivtrebygg på fem etasjer som omkranser et atrium. Det er to hovedinnganger, en på hver side av atriet, som er merket med henholdsvis 28 og 30 (som henspeiler gatenummeret). De første beboerne flyttet inn 7. august 2020, akkurat i tide til studiestart.

Bygget har følgende boligtyper:

Alle boligene og innvendige fellesarealer er røykfrie. Det finnes askebeger ved grillplassen på utsiden av bygget.

Har du spørsmål om studentbolig? Sjekk FAQen vår!

Praktisk informasjon om Campus Bø Studentboliger:

Avfall sorteres og kastes i nedgravde avfallsigloer utenfor bygget. Husk å sortere! Elektrisk avfall kan legges i merket dunke på vaskeriet.

Som navnet indikerer ligger bygget på campus i Bø, ca 200 meter fra universitetet og med kort vei til sentrum og jernbanestasjon. Les mer om adkomst til Campus Bø på USNs nettsider.

I underetasjen (nedgang fra inngang A) finnes det 70 boder som kan leies av beboerne (se prislisten for gjeldende pris). Hver bod er på ca 1x1,5 m og låses med privat hengelås.

Når du har fått tildelt bolig på Campus Bø Studentboliger og har signert kontrakten din, kan du søke om leie av bod via Min Side. På grunn av begrenset kapasitet kan det bli venteliste for å få tildelt bod.

Det er to byttehyller på Campus Bø Studentboliger, en i inngang 28 og en i 30. Her kan du sette igjen ting du ikke lenger har bruk for, eller finne ting du trenger til hybelen. Det er ikke tillatt å sette igjen møbler eller tekstiler.

Inngang 28: I kjelleren, under trappen ved heisen.
Inngang 30: Under trappen ved heisen i 1. etasje.

Det er også et bokbytterom helt øverst i bygget, med utsikt mot atriet. Ta med deg en bok og sett igjen bøker du ikke behøver selv.

To felles oppholdsrom for sosiale sammenkomster, filmkvelder og lignende, er tilgjengelig for alle beboere i bygget. Disse ligger i første etasje, med tilgang fra både hallen og atriet - ett ved inngang 28 og ett ved inngang 30.

I femte etasje finnes et lite "bibliotek" med mulighet for å låne bøker. Husk å levere boka tilbake når du er ferdig med den, slik at andre også får muligheten :) Rommet kan også brukes til studier, det er plass til ni personer ved bord langs vinduene.

Du finner vaskeri med vaskemaskiner og tørketromler i kjelleren, nedgang fra inngang 28. Vaskeriet er tilgjengelig for alle beboere. Du behøver ikke å ha med deg eget vaskemiddel, ettersom maskinene har "doseringsanlegg" - det vil si at det automatisk fylles på vaskemiddel. Vaskemidlene er allergivennlige.

Benytt appWash for å vaske klær

Med denne løsningen foregår alt via en app på mobilen (alternativt via nettside):

1. Last ned appen appWash by Miele eller gå inn på https://appwash.com/no
2. Registrer deg i appen
3. Fyll på saldoen

På vaskeriet:

4. Velg maskin
5. Velg program
6. Legg inn tøy og start maskinen

Det er foreløpig ikke mulig å reservere maskiner med denne løsningen, men du kan bruke appen for å sjekke om det er ledige maskiner. Du kan også få et varsel via appen når vasken din er ferdig.

Det finnes to heiser i bygget, én ved inngang 28 og én ved inngang 30. Heis ved inngang 28 går ned til vaskeri og boder i kjeller.

Du kan låse deg inn via mobilen din og "Mitt nøkkelkort" på Min side eller ved å bruke Student Sørøst-appen. Her har du mulighet til å låse opp alle dører du har tilgang til gjennom ditt leieforhold med SSN. det er også denne funksjonen du kan bruke for å låse inn gjester. Les mer om å bruke mobilen som nøkkel.

NB! Vi anbefaler at du alltid tar med nøkkelkort når du forlater hybelen. Åpning fra web vil ikke fungere hvis du mangler internett eller Min side er nede.

Du mottar ett nøkkelkort (kostnadsfritt) når du flytter inn i boligen din. Slik virker kortet:

YTTERDØRER:

  • Vis nøkkelkortet foran kortleseren, tast inn din firesifrede kode for å åpne døren.
  • Fra innsiden trykker du på åpnebryteren for å låse opp og åpne døren. 
  • Dørene er utstyrt med dørautomatikk for automatisk åpning og lukking.

KORRIDOR/FELLESDØRER:

  • Hold nøkkelkortet foran kortleseren og døren skal åpne seg - ingen kode behøves.
  • Fra innsiden trykker du på åpne-bryteren for å låse opp og åpne døren.

HYBEL-OG LEILIGHETSDØRER:

Slik kommer du deg inn/låser du døren til din hybel/leilighet:

  • Vis nøkkelkortet foran kortleseren, tast så inn din firesifrede kode og døren låser seg opp. 
  • Døren forblir ulåst til du låser den med nøkkelkort og kode fra utsiden.
  • Kortleseren viser ett rødt blink når døren går til låst posisjon. Usikker på om døren er låst? Få en venn til å sjekke fra utsiden.
  • Når du har låst døren fra utsiden, låses den opp fra innsiden når du trykker ned håndtaket.
  • Se gjerne filmen som beskriver hvordan nøkkelkortet og låsen virker.

TIPS FOR BRUK AV NØKKELKORT OG KODE:

  • Dersom man taster koden for raskt, registreres ikke koden.
  • Låser du opp døren utenfra, og scanner kortet igjen innen få sekunder når du skal låse etter deg, er det ikke nødvendig å skrive inn koden din.
  • Nøkkelkortet bør holdes i motsatt hånd av den du taster koden med. Kodeleseren er sensitiv og kan lese nøkkelkortet ditt dobbelt om det holdes for nær når du taster koden.
  • Blinker det gult på displayet hvert 5. sekund? Da må batteriet byttes. Logg deg inn på Min side, og meld inn under «Feil og mangler» og vår driftsavdeling vil hjelpe deg.
  • Vennligst ikke skriv på nøkkelkortet ditt. Dersom man lager hull i kortet vil det slutte å virke.
  • Når du skal låse etter deg, husk å IKKE lukke døren med håndtaket nede. Da overstyrer du systemet, og døren vil fremdeles være ulåst.

Låst deg ute?

Mistet nøkkel/nøkkelkort?

Når du flytter ut leverer du nøkkelkortet i vår dropbox. OBS! Det tilkommer gebyr ved manglende innlevering av nøkkelkort. Se prislisten.

Det er tre HC-plasser ved inngang 28. Det er ellers 45 p-plasser for leie på den andre siden av veien for studentboligene. Gjeldende pris kan sees i prislisten og søknad om p-plass skjer på Min side under Mitt leieforhold og Søk om tilleggsprodukter.

NB! Unngå å parkere på Bø Hotell sin parkeringsplass! Her risikerer du å bli tauet bort for egen regning.

Mellom hovedinngangene finner du et lite glassbur hvor du kan mekke på sykkelen din og hvor du kan smøre skiene dine på vinteren.

Det er et stort rom for sykkelparkering i kjelleren, med inngang fra utsiden på baksiden av bygget. Her kan du oppbevare sykkelen din tørt og trygt, og du kan vaske den rett på utsiden. I tillegg finner du god plass til sykkelparkering under tak i front av atriet.

Det er opparbeidet fine, felles utearealer med grillplass for sosiale sammenkomster i front av bygget. Samt et hyggelig «stilleområde» med benker for den gode samtalen eller tid for fundering i atriet. 

Branninformasjon

Det er superviktig for både din og andres sikkerhet at du har gjort deg kjent med brannvarslingssystemet i studentboligen. Du finner informasjon om brannvarslingssystemet som gjelder for deg på Min side under Branninformasjon. Det er viktig at du leser denne og krysser av for at informasjonen er lest og forstått.

Det er også oppslag i studentboligen som gir deg informasjon.

Du kan lese mer om generell brannsikkerhet her.


Forbehold om feil i inventar. Noe inventar kan dessuten gjelde for fellesrom og ikke den enkelte enhet.

Mitt nøkkelkort: Digital innlåsing via app eller Min side på ssn.no

Du kan låse deg inn både med fysisk nøkkelkort og digitalt via Mitt nøkkelkort i Student Sørøst-appen eller på Min side fra ssn.no.

Nøkkelkortfunksjonen aktiveres fra kl 13.00 den dagen kontrakten din starter. Husk at du hente det fysiske nøkkelkortet ditt i tillegg.

Her finner du mer informasjon om innlåsing og hvordan du får nøkkelkort.

Kabel i ruter

Internett via kabel


Det er plassert ut en ruter fra SSN på din hybel. Skal du bruke kablet forbindelse må du koble enheten du skal bruke gjennom denne.

Vi anbefaler at det brukes nettverkskabler av standarden cat5e eller nyere.

Priv-ssid: Eget trådløst nettverk

Eget trådløst nettverk

SSID og passord til ditt personlige trådløse nettverk finner du under internettfanen på Min side.

SSN-ekstern

Dette trådløse nettverket er forbeholdt leietakere som ikke har konto for å benytte Eduroam. Hvis du ikke er student eller ansatt ved USN vil du finne passordet under fanen Internett på min side.

WiFi: Eduroam

Dette er det samme trådløse nettverket som du finner på campus (I tillegg til en rekke andre steder). For å logge på Eduroam må du bruke din studentkonto ([email protected] + passord). Studentkonto får du av universitetet ved studiestart. Mer info om studentkonto finner du på USN sine nettsider.


Eduroam bruker wpa-enterprise for autentisering. Dvs. at man trenger både brukernavn og passord for å logge på. Mange enheter som smart-tv, Chromecast, Apple TV og spillkonsoller har ikke støtte for dette og kan derfor ikke benyttes på Eduroam.

WiFi fellesområder

Disse trådløse nettene er også tilgjengelig i fellesområder (kjøkken/stue/gang).

Grohe Red tap

Felleskjøkken er utstyrt med en kran for kokende vann, en Grohe Red tap. Dette betyr at du slipper å ta med deg vannkoker om du tilhører felleskjøkken ;)

Alle nøkler og nøkkelkort skal leveres innen klokken 10.00 på siste kontraktsdag

Vi minner om at hybelen din skal være tømt og rengjort når du leverer nøkkelen. 

Du kan enten levere nøkkelen på campuskontoret innenfor åpningstiden eller i en av dropboxene våre.

Les mer om nøkkellevering og finn lokasjon for dropbox på campusen din her.

Passivhus med geobrønn

Strøm er inkludert i husleien.

Bygget har lavenergistandard (passivhus) og har eget geobrønnanlegg som tilfører energi til ventilasjonsoppvarming, varmt forbruksvann og oppvarming av fellesarealer.

Tenk på miljøet - hjelp oss å spare strøm!


Studentboligene er bygget energieffektive for å holde på varmen i den kalde årstiden. Det er ikke installert kjøling på eiendommen og i sommerhalvåret kan det bli varmt inne dersom det er varmt ute.

Les mer: Slik kjøler du ned hybelen om sommeren!


Dokumenter

Plantegning_Campus-Bo pdf